melamina group

mobila bucatarie - Mobila la comanda

DESPRE NOI

Melamina Group Bac srl este o societate de profil care produce mobilier de bucatarie si are sediul în Beresti-Bistrita , Bacau.

A fost infiintata în 2015 cu profilul fabricarii mobilei de bucatarii.
Întelegând diversitatea spatiului si dorintele fiecărui client, constructia mobilierului nostru se face la comandă.
Materialele utilizate sunt: pal melaminat , mdf si lemn masiv. Desigur, poate fi folosit orice alt material în conformitate cu hotărârea si preferinta clientului. Mobilierul solicitat este unul personalizat in care va puteti alege materiale si culori unice dupa bunul plac. Proiectarea mobilierului se face 3 D pe aceleasi nevoi personale solicitate de client. În plus utilizam materiale si accesorii de buna calitate pentru diferite tipuri de mobilier precum bucatarii , dressinguri , paturi si multe altele. Operatiile de taiere , cantuire , gaurire  etc. se face cu utilaje profesionale aflate in dotarea noastra.
Proiectele pe care le realizăm sunt legate de bucătărie, dormitor, living si baie, dar si mobilier complet de spatii profesionale si mobilier special.
Reinnoirea mobilierului este foarte benefic deoarece noua tehnologie ofera un confort si o satisfactie mai buna intregii familii3

de ce sa ne alegi?

Transport asigurat

Asiguram transport pentru produsele realizate de noi.


Proiect personalizat

Proiectam schite 3D personalizate in atelierul nostru.


Catalog Culori

Prezentam clientilor monstrare de culori si accesorii pentru realizarea proiectului dorit


Produse de calitate

Producem mobilier cu utilaje profesionale aflate in dotarea noastra